Το κρεοπωλείο

Η οικογένεια μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κτηνοτροφίας εδώ και 4 γενιές. Μεγαλώνοντας υγιή και παραγωγικά ζώα κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον στη Φάρμα Κανιά.

Τέλη του 2021 άρχισε να υλοποιείται μια ιδέα ,που σκοπός της ήταν να φτάνει στον καταναλωτή με ασφάλεια , ένα ποιοτικό και νόστιμο  κομμάτι κρέατος . Έτσι τον  Μάιο του  2022 άνοιξε το κρεοπωλείο της φάρμας μας KaniasMeat. Το KaniasMeat βρίσκεται στο Μεσολούρι ένα ορεινό χωριό των Γρεβενών. Η παράδοση σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες και το καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας προσφέρουν τα βιολογικά προϊόντα μας καθώς και την γνώση μας πάνω στο μοσχαρίσιο κρέας  .

Η φιλοσοφία  του KaniasMeat είναι να φτάνει στον καταναλωτή το βιολογικό κρέας που παράγεται στην Φάρμα μας με ασφάλεια στο μέρος που επιθυμεί. Γι’ αυτό τον λόγο  τα προϊόντα μας παραδίδονται με το αυτοκίνητο μας  είτε με τους συνεργάτες μας σε συσκευασίες vacuum στις ποσότητες που επιθυμεί ο καταναλωτής .

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε όλες τις κοπές που αφορούν το μοσχαρίσιο κρέας. Από κρεατοσκευάσματα και λουκάνικα έως Premium κοπές μοσχαρίσιου κρέατος

Related Articles